ONLINE KOOKWORKSHOPS

https://desmaakvansicilie.com/product-categorie/online-workshop/

Wil jij ook meegenomen worden naar Italie, de verhalen horen achter de workshops en samen met mij stap voor stap de gerechten maken en trucs & tips leren? Online is er altijd plek voor je.

Hieronder de data met workshops. De boodschappen kun je in de webshop bestellen, deze pakketten kosten tussen de 7,50 en 17,50 euro. Ik geef samen koken workshops op dinsdagmiddag (tegen etenstijd) en op zondag of zaterdagmiddag om 16.00 uur of 17.00 uur. Natuurlijk kun je ook met een prive groep een gezellige workshop doen. Deze is dan op een tijdstip waarop jij het wil. en kan worden aangevuld met wijn of olie in je pakket.

Heb je een workshop gemist? Dan kun je het pakket ook nog in de webshop kopen met een link erbij om hem terug te kijken. Mogelijk vanaf mei…

Het is niet de bedoeling dat je je recepten doorstuurt naar derden. Mocht iemand het ook wel leren dan kunnen ze bij mij terecht.

AGENDA tot en met mei.

6 april: SPAGHETTI CARBONARA ( zie pakket in webshop) aanvang 18.00 uur duur 30 minuten

17 april LIMONCELLO – 15.00 euro of incl ingredienten 40.00 euro – Aanvang 16.00 uur duur 45 min.

Zondag 25 april 16.00 uur: ARANCINI maken, de bekende heerlijke Siciliaanse rijstballen .Duur 1,5 uur

Vrijdag 30 april 16.00 uur: CREPES ALLA NORMA als je dit recept eenmaal kan maken verras je je visite altijd met een heerlijke maaltijd.

Dinsdag 11 mei 18.00 uur: PASTA ALLA NORMA waarom is deze pasta zo heerlijk?.

Zondag 16 mei 16.00 uur: BRUSCHETTA MAKEN, op 5 verschillende manieren

Dinsdag 18 mei: MELANZANE ALLA PARMIGIANA, the sicilian way

Zaterdag 22 mei: VITELLO TONNATO & PEPERONATA

Dinsdag 25 mei: PASTA BROCCOLI E SALSICCIA deze heerlijke pasta met orechiette, venkelzaad en salsiccia is de favoriet van iedereen.

Zondag 30 mei: TIRAMISU KLASSIEK EN MET LIMONCELLO EN FRUIT Als je dit gerecht onder de knie hebt dan zijn al je etentjes een makkie. Iedereen loopt weg met dit gerecht.