SICILIË IN HAARLEM

Ik ben Evelyn en deze mooie kookstudio is waar ik de hele dag te vinden ben. Hij is het hartje van Haarlem aan het Spaarne en hier geef ik in de avond kookworkshops en private Dining. De workshop zijn altijd erg gezellig en natuurlijk leerzaam. Met mij als lerares leer je alle geheimen van de Italiaanse keuken. Zelfs voor het pasta koken heb ik tips and trucs waardoor je pasta nog lekkerder wordt. Nu wil je natuurlijk weten hoe ik dat allemaal weet? Dat kun je lezen op de homepage. Onder de gezellige foto’s kun je kijken welke kooklessen er zijn. Je kan individueel een kookworkshop boeken of met je eigen groep komen en koken. Fijn om een hele keuken privé voor jezelf en je vrienden te hebben Ook als je niet wil koken kun je kiezen voor private dining en dan kook ik voor je.

ONLINE KOOKLESSEN

Live online kookworkshop “puur Sicilië – duur 1 uur

Deze kookles is geschikt als je live de workshop wil volgen en waarbij je ook direct vragen kunt stellen.

Je kan kiezen om alle ingrediënten twee dagen tevoren thuisgestuurd te krijgen zodat je helemaal niets hoeft te doen, alleen in te loggen. Dan ga ik er wel vanuit dat je zelf peper, zout, azijn en olie in huis hebt. Goede olijfolie kun je trouwens wel los bij mij bestellen (8,50), deze stuur ik dan ook naar je op. Kosten 25 euro per persoon/

Je kan er ook voor kiezen om zelf de boodschappen te halen. Dan komen er kosten bij.

Samen koken we in de middag een diner wat je in de avond alleen nog maar in de oven hoeft te zetten of uit te serveren.

Live kookworkshop van één bepaald gerecht – duur ong. 1 uur

Live kookles aan het einde van de dag waarin je leert hoe je arancine (of arancini) – verse pasta – verse gnocchi – involtini van vlees of zwaardvis – caponata – cassata – pasta alle vongole – tiramisu enz. enz. zelf kunt maken.

BOXEN MET RECEPT

Bestel je box met voor 4 personen alle ingrediënten en recept.Prijs is afhankelijk van recept en box.

Voorbeeld: Recept Pasta carbonara op twee manieren met guanciale, pecorino romano, parmezaanse kaas en spaghetti. Zelf halen 4 verse eieren vanwege breekbaarheid kost 32,50 incl workshop.Ook leuk met je collega’s.

Bij pasta alle vongole moet je natuurlijk zelf de vongole halen dus dan betaal je aanzienlijk minder.

Incl. fles wijn is het 12,50 extra.